Barn og Ungdom 12-14 år (Ingen bindingstid)

barn

I tilbudet vårt Spenst Barn og Ungdom 12-14 år kan du trene sammen med barnet ditt. Medlemskapet inkluderer Ta Lappen på Spenst.

  • Dette medlemskapet har INGEN bindingstid.

Yngre enn 15 år?

Hos oss kan du trene fra du er 12 år, men for å kjøpe medlemskap må du ta med deg en foresatt til senteret som kan signere og stå ansvarlig for ditt medlemskap.

Medlemskap for ungdom fra fylte 12 år til og med 14 år.

En av barnets foresatte må være medlemmer og ha tilgang til de samme tilbudet som barnet har i sitt medlemskap. Ved inngåelse av medlemskapet kan den foresatte oppgi andre medlemmer over 18 år som barnet også kan trene sammen med, i tillegg til seg selv. Dette gjelder for barn/ungdom i alderen 12 -14 år. Fra fylte 14 år kan barnet/ungdommen trene på Spenst uten foresatt ved å ha gjennomført Treningslappen. Medlemskapet innledes med at foresatt er med barnet/ungdommen til senteret og oppretter ungdom medlemskap. 

Ta Lappen som del av Spenst ungdomsmedlemskapet

Foresatt booker obligatorisk PT/veileder-time via resepsjonen, der både barn/ungdommen og foresatt deltar. Denne timen er for å sikre at barn og foresatt lærer å trene på en korrekt og sikker måte. PT/veileder-timen er inkludert i medlemskapet. Ungdommen må bestå vår Treningslappen eksamen. (80% riktig) Denne kan utføres online på "Min Side" før eller etter møtet med PT/veleder.  Etter bestått eksamen og gjennomført PT/veileder-time får barnet trene i SPENST Jessheim sine lokaler sammen med den foresatte og andre på forhånd godkjente medlemmer over 18 år, eller alene ved fylte 14 år. De får også delta på stort sett samtlige gruppetreningstimer sammen med forelderen.

Utdeling av medlemskortet

Medlemskort deles ikke ut ved innregistrering. Men deles ut etter at barn/ungdom har gjennomført en PT/veilder-time, gjennomført nettundevisningen som ligger på MIN SIDE og bestått eksamen. 

Sertifiseringsbevis

Ved gjennomført nettkurs og PT/veilder-time får du utdelt medlemskort i resepsjonen og Ta Lappen sertifiseringsbevis.

Pris

Kr 299,-  for å få gjennomført Ta Treningslappen. Dette betales ved innmelding og er en del av medlemskapet. 

Nettundervisning via MIN SIDE

Her skal barn/undommen gå gjennom 4 moduler som skal gi grunnlag for å kunne bestå eksamen med mer en 80% for å få utdelt medlemskort.

Her kan du lese mer om å Ta Treningslappen på Spenst Jessheim

Les mer om regler og vilkår for medlemskap barn og ungdom her:

Barn og ungdom fra 12 -14 år